CV Radionica se trudi da dopre do što većeg broja ljudi i pomogne im da se zaposle, napreduju u karijeri i ostvare svoje snove na profesionalnom planu. Baš iz tog razloga koristimo veliki broj različitih kanala za interakciju sa našom publikom i mušterijama. Možete nas kontaktirati preko:

Telefona na broj:  

+381605189301

Mail adrese  

kontakt@cvradionica.com

 

Facebook stranice

 Naša Fejsbuk stranica je mesto odakle je sve počelo. Nekad se zvala “Pisanje CV-a i motivacionih pisama” i preko nje smo primali vaše prve narudžbine i delili prve članke sa našeg sajta. Ona i dalje radi punom parom i preko nje nas možete kontaktirati i naručiti neke od naših usluga. Na stranici takođe možete naći savete vezane za traženje posla, izradu CV-jeva i motiovacionih pisama, intervjua za posao, karijeru itd. Tu ćemo deliti sve vesti, uputstva i reportaže koje objavimo na našem sajtu i sve ostalo što bi moglo biti korisno našoj publici.

Pratite našu Fejsbuk stranicu!

Twitter nalogaOd skora smo postali veoma aktivni na Twitter-u. Ovde pre svega delimo kratke vesti iz oblasti zapošljavanja, karijere, tržišta rada i kratke savete koji će vam pomoći da nađete posao, napredujete u struci i usavršite svoja znanja i profesionalne veštine.

Lansirali smo i jednu veoma korisnu Twitter kampanju, čiji je cilj sakupljanje velikog broja korisnih saveta iz gore pomenutih oblasti. Svakog ponedeljka određujemo temu nedelje, koja pokriva specifičnu oblast i onda cele nedelje postujemo kratke savete koji se tiču navedene teme. Na ovaj način jednostavnim ukucavanjem hashtag-a teme nedelje u Twitter Search polje, možete izlistati više desetina korisnih saveta iz navedene oblasti. Naša prva tema nedelje je: #traženjeposla, a uskoro možete očekivati savete koji se tiču: #CV, #MotivacionoPismo, #PrviDanNaPoslu, #Konferencija, #Seminar, #TimskiRad itd.

Pratite nas na Twitter-u!